m?ne-3d-skrivare-prank

Pappa använde 3D-skrivare för att övertyga sina barn att han stulit månen

eskilnordWebbnyheter Kommentera

Har ni lagt märke till att månen har försvunnit frågade en pappan sina barn torsdagen förra veckan. Det handlar inte om någon solförmörkelse utan detta är ett listigt prank där en pappa övertygade sina barn att han hade stulit månen. 

Denna pappa är en så kallad maker och tog sig en fantastisk möjlighet att skoja lite med sina barn inför en fullmåne som barnen gått och väntat på. 

mane-3d-printer-prank

Ett par veckor innan fullmånen skulle inträffa tog sig Roy Spires tid att planera sin "mån-kupp". Han började med att designa ett 3D-utskrivet skal med en mån-liknande fasad på utan. Innanför skalet stoppade han in några färgskiftande LED lampor som gav en ett mån-liknade lyster. För att få optimal effekt på sina barns reaktion la pappan ner månen i en box som han visade upp när han berättade för sina barn att han hade stulit månen. 

Barnen var dock in så lättlurade, de var skeptiska till att pappa verkligen kunde sno månen, de ville inte tro det var sant.  Pappan förklarade i en Reddit tråd "Först trodde de att jag ljög så vi gick ut för att leta efter månen, när de inte kunna hitta månen började de bli oroliga och förvirrade, de blev övertygade och trodde att jag faktiskt hade stulit månen på riktigt."

Pappan passade på att ta ett foto när hans små knattar studerade den stulna månen för att göra dem till medbrottslingar av denna spektakulära kupp. "jag sa till dem att om de skulle gola ut mig till någon skulle jag använda denna bild som bevis och säga att de var DE som stulit månen." skrev pappan.

stulen måne med 3D-skrivare

Ingen vet om barnen fortfarande tror att pappan har stulit månen, men han berättar om sina planer på att få en vän som jobbar som polis iscensätta att han får böter för att ha stulit månen och bli tvingad att sätta tillbaka den. 

Nu återstår att se vad denna maker kommer slå till med första April, ribban har han ifall lagt högt.

Vill du också bli en maker och göra pranks på dina barn eller någon annan lättlurad vän? Kolla in våran guide för 3D-skrivare för att hitta rätt verktyg för din kupp.