Om alla3Dskrivare

alla3Dskrivare.se är en hemsida som är skapad för att hjälp dig att hitta rätt 3D-skrivare till rätt pris så att du kan göra ett bra köp.

Sidan har ett huvudmål att dela detaljerad information och kunskap om 3D-skrivare men även olika produkter som är relaterade till 3D-skrivare som CAD program, 3D-scanners och filament för att underlätta valet för dig om konsument.

Om du känner att du saknar något på sidan eller behöver hjälp med något så är du varmt välkommen att kontakta oss via kontaktsidan så kommer vi återkomma snarast möjligast.

Vilka är vi?

Vi som driver sidan är ett gäng glada personer med ett stort intresse och passion för allt som kretsar kring 3D-skrivare och dess tillbehör.

Vi tycker det är kul att dela den kunskap som vi har lärt oss efter att ha studerat och följt 3D-branschen under många år. Alla som arbetar med denna sidan har som mål att hjälpa dig som är intresserad av att veta mer om specifika produkter som finns ute på marknaden.

Lediga tjänster

Har du också en stor passion för 3D-skrivare och innehar expertkompetens som du vill ska komma till bättre nytta?

Bra då har du kommit helt rätt, vi är alltid öppna för att diskutera eventuella lediga tjänster på sidan för den som vill dela sin kunskap och arbeta med något som du brinner för.

Skicka ett mejl till oss via våran kontaktsida så kommer vi återkomma så snabbt vi kan för att få veta mer vem du är och vart din kunskap kan göra bäst nytta.

Underhåll av hemsidan

Vi rekommenderar och länkar till olika produkter för att hjälpa dig hitta bästa pris för den produkt som du är intresserad av att köpa.

Genom att länka till olika butiker och produkter så kan det i vissa fall leda till att vi kan få en kommission om du väljer att genomföra ett köp via våran hemsida.

Vänligen notera att beslutet är helt och hållet upp till dig om du vill köpa en produkt som du hittar på sidan, vi vill vara tydliga med att du inte behöver gå via våra länkar för att köpa produkter som du hittar här på sidan.

Det är helt kostnadsfritt att använda våran hemsida så om du genomför ett köp via våran sida så kommer du inte behöva betala något då det är helt gratis att ta del av den information som vi erbjuder.

Om vi får kommission för en produkt som köps via våran hemsida så kommer detta gå till underhåll och förbättring av hemsidan så vi kan ge våra besökare en så bra upplevelse som möjligt.