cubify sense

Cubify Sense

Redaktör3d-scanner, Recensioner Kommentera

Cubify Sense är det yttersta beviset på att tekniken bakom 3D-skanning har tagit massiva steg framåt de senaste åren.

Med en enhet som inte mäter mer än ett par decimeter i bredd och tre centimeter i höjd kan du ta med Cubify Sense till vart du ska.

Det gör den till ett utmärkt instrument för att använda med olika 3D-skrivare när du vill testa prestanda och kvalitet. Trots storleken står sig Cubify Sense väl i konkurrensen när det kommer till att jämföra prestanda och pris.

Cubify Sense design och kvalitet

Cubify Senses viktigaste egenskap är att den går att stoppa ned i väskan eller till och med i en större ficka. En bärbar 3D-scanner är förstås ett smart verktyg för den som vill kunna skriva ut på resande fot.

Med ett handtag kan du enkelt rikta laserstrålen mot vad du vill och på så sätt få en trovärdig bild att skicka till 3D-skrivaren.

Till skillnad från andra 3D-skannrar som använder sig av snurrande plattor möjliggör Cubify Sense skanning av även större prylar.

Utskriftskvalitet

Med en lasermekanism av hög kvalitet har Cubify Sense möjlighet att ta in tillräckligt mycket information för att 3D-skrivaren ska kunna göra en trovärdig kopia av produkten.

Hur det slutliga resultatet artar sig beror mycket på skrivarens funktioner, men klart är att Cubify Sense gör sitt för att utskriftskvaliteten ska bli så hög som möjligt.

Anslutningar och uppkoppling

Cubify Sense är enkel att installera och du kan snabbt komma i gång med dina utskrifter. Eftersom Cubify Sense är en bärbar 3D-scanner som förflyttas med jämna mellanrum kommer du att behöva koppla i och ur den ofta.

Därför är kablarna slittåliga och av god kvalitet för att du ska slippa problem med glappande anslutningar.

Filament och material

Du rekommenderas att köpa filament av bra kvalitet till din 3D-skrivare för att göra scannerns bilder rättvisa.

Eftersom Cubify Sense tar fram designprototyper med hög detaljrikedom är det bara med högkvalitativa material som du kan få se ett perfekt slutresultat.

Mjukvara

Cubify Sense har auto-optimerade inställningar för att du ska slippa pilla med manuella inställningar när du vill skanna ett objekt. Mjukvaran ser till att beskära onödiga distraktioner och leverera en färdig datafil till 3D-skrivaren.

Sammanfattning

Om du någonsin har velat skanna ett objekt till din 3D-skrivare medan du befinner dig på resande fot är Cubify Sense produkten för dig.

Den kan du enkelt plocka med dig och skanna vilka objekt du vill oavsett var du befinner dig. Det enda du behöver göra är att koppla den till en 3D-skrivare för att se slutresultatet.