Var med och tävla om en SINDOH 3DWOX 3D-skrivare i Tinkercad tävling

Redaktionen Webbnyheter Kommentera

Med bara ett par veckor kvar till julafton är det många som drar på sig spenderarbyxorna och ger sig ut på klappjakt. Men det finns ett enklare och betydligt billigare sätt att hitta årets present på.

I en designtävling arrangerad av 3D-skrivarföretaget Sindoh, Autodesk Tinkercad och fildelningsplattformen MyMiniFactory, kan en lycklig deltagare vinna en Sindoh 3DWox DP2000-skrivare och 3D-skrivarfilament till ett värde av nästan 20 000 kronor. Dessutom finns det andra priser att hämta hem, bland annat en Creality CR – 10 3D-skrivare och en Startt 3D-skrivare.

Jultävlingen är den tredje i sitt slag mellan Autodesk och MyMiniFactory och samarbetet följer den API-integration mellan de båda företagen som annonserades i april 2017. Denna funktion tillåter Tinkercad-användare att dela sina skapelser till MyMiniFactory, vilket gör det enklare för designers att visa deras arbeten för miljoner av användare varje månad.

Koreanska Sindoh lanserade nyligen 3DWox DP2000. Denna FFF 3D-skrivare är avsedd att vara en användarvänlig maskin och är byggd av ett företag med över 50 års tillverkningserfarenhet i 2D-världen. Skrivaren innehåller funktioner som Wi-Fi, en inbyggd kamera för utskriftsövervakning, assisterad ’bed levelling’, ett kassettbaserat filamenthanteringssystem och en inbyggd 5-tums pekskärm.

Så gör du för att delta
:

Klicka på denna länk för att komma till tävlingssidan. Läs noga igenom reglerna och följ instruktionerna. Det enda du behöver göra för att delta är att designa någonting inuti Tinkercad och dela till MyMiniFactory via ”share to MyMiniFactory”-knappen. Busenkelt!

Dela gärna dina skapelser med hashtagen #TinkerChristmas och tagga @MyMiniFactory, @tinkercad och @3dwox_sindoh.

Sista tävlingsdagen är 15 december.

Lycka till!